September 6, 2022

S5E6 | De ondergrens is omhoog gegaan

Ondanks een rode kaart voor Tibor Halilović bleef het bij 0-0, thuis tegen NEC Nijmegen. Opnieuw dus niet verloren en alweer de '0'. Daarmee lijkt het dat Heerenveen een goede basis heeft gelegd vanuit waar het verder kan bouwen. Spektakel en de brilstand wisselen elkaar dit seizoen nog wat af, maar de ondergrens lijkt zeker omhoog te zijn gegaan onder Kees van Wonderen. Is dit ook genoeg om weer eens een resultaat tegen Ajax te halen?

Aan onze kant wisselt er weinig en dus bespreekt Marnix Eringa samen met Frank Beenen en Redmer Wijnsma weer de afgelopen week. De rode kaart van Tibor, de aanname van Tahiri en de redding van de Tower uit de Jouwer, het komt allemaal weer voorbij in een nieuwe aflevering van Radio Camataru. Verder wordt ook de insteek van de uitzendingen met gasten toegelicht, zodat iedereen weer weet wat er nog komen gaat!

De ode van Redmer staat deze week in het teken van (on)macht. Frank kreeg deze week de vraag van @Heerenveenstats wat hem was opgevallen, daarbij kwam hij uit bij een statistiek over de lange ballen van Andries Noppert. Komend weekend wacht de wedstrijd tegen Ajax, waar te veel kwaliteit rondloopt om slechts één One to Watch te kiezen! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App