October 12, 2021

S4E10 | Van Riga tot Rotterdam met Roelof de Vries

Geen Eredivisie het afgelopen weekend en wel interlandvoetbal. Het Nederlands elftal won vrijdag van Letland en trad tijdens onze opname aan tegen Gibraltar. Dit gaf ons de gelegenheid om eens terug te blikken op de eerste acht wedstrijden van dit seizoen. Wat ging er goed en wat kan er beter? Dit en nog veel meer bespreken we met Omrop Fryslân-journalist Roelof de Vries.  

Presentator Marnix Eringa en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikten met de Friese journalist terug op het eerste kwart van het seizoen en keken vooruit naar wat er nog komen gaat. Maar ook wordt er gesproken over de Letse avonturen van sc Heerenveen en de dunne scheidslijn tussen clubwatcher en fan. Zijn (schrijvende) clubwatchers vaak niet kritisch genoeg?

Later in de uitzending hebben we ook, op verzoek van onze gast, een oud onderdeel van de show van stal gehaald. Weet Roelof hoeveel naamgenoten er in het eerste hebben gespeeld of wat de plek op de ranglijst in 1932/33 was? Ook peilen we nog even de verwachtingen voor het treffen met Ajax in het Abe Lenstra Stadion aanstaande zaterdag. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App