October 26, 2021

S4E12 | Oog voor de jeugd met Marcel van Buuren

De nieuwe hoofd jeugdopleiding Marcel van Buuren schuift deze week als speciale gast aan in de digitale studio van Radio Camataru.

 

Presentator Hielke Biemond en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikken met hem terug op de nipte 2-1 nederlaag bij FC Utrecht. Hoe zorgelijk is het gebrek aan scorend vermogen van sc Heerenveen? En hoe logisch is in dat licht bezien de reserverol van topscorer Henk Veerman?

 

In het tweede gedeelte van de uitzending gaan we met Van Buuren uitgebreid in op zijn plannen met de jeugdopleiding. Hoe wil de voormalig speler en jeugdtrainer van onder meer BV Veendam en FC Groningen de stilgevallen Friese talentenfabriek weer aan het draaien krijgen? Waarin verschilt zijn werkwijze van die van zijn voorgangers Jeffrey Talan en Michel Jansen? En wanneer kunnen we weer een nieuwe Michel Vlap of Hakim Ziyech verwachten, of is dat niet langer reëel?

Ten slotte krijgt Van Buuren in de ‘Tien van Redmer’ dilemma’s voorgeschoteld waarop hij alleen met ‘ja’ of ‘nee’ mag antwoorden.

 

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App