December 7, 2021

S4E17 | De vrijwilligers in het (Oegandese) zonnetje met Martin de Jong

Na een 0-1 overwinning in Almelo door een afstandsschot van Joey Veerman blikken we in onze digitale studio terug met Martin de Jong. Als oprichter en voorzitter van de vrijwilligersvereniging van sc Heerenveen, gastouder en voormalig Stichtingbestuurslid draagt hij de club een warm hart toe. Vanaf zijn adres in Oeganda besteden we ook uitgebreid aandacht aan de mensen achter de schermen bij onze mooie club!

Presentator Marnix Eringa en sidekick Redmer Wijnsma, zonder de zieke Frank Beenen, bespreken wat er zaterdag in Almelo gebeurd is. Vier keer op rij niet verloren, is daarmee de weg naar boven is ingezet? En ligt Johnny Jansen zijn kracht in het bouwen van een solide verdediging? 

In het tweede gedeelte van de uitzending spreken we Martin over wat hij voor de club gedaan heeft en met name over wie de stille drijvende krachten achter de club zijn. Uiteraard wordt hem ook het vuur aan de schenen gelegd door de 'De Tien van Redmer'. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App