April 26, 2022

S4E33 | Warmdraaien voor de Friese Derby met Geert Jelle de Vries

Deze week schuift weer eens een oud-speler van sc Heerenveen aan in de digitale studio van Radio Camataru. Hij maakte in 1995 zijn debuut in het eerste elftal, speelde later nog voor onze komende tegenstander Cambuur en was enkele jaren analist bij Omrop Fryslân: Geert Jelle de Vries.

Presentator Marcel Koppers en sidekicks Frank Beenen en Jaap Friso (als vervanger van de vandaag afwezige Redmer Wijnsma) bespreken met hem de 2-1 nederlaag bij AZ. Lang leek een punt mogelijk maar nadat de kansen op 2-1 werden verprutst, scoorde de thuisploeg drie minuten voor tijd wél de 2-1. Wat ging er mis in Alkmaar en welke spelers worden uitgelicht als Camataruaan van de Week?

De nederlaag voelde enigszins zuur, maar tegelijkertijd gaat de focus natuurlijk al snel naar volgende week. De Vries speelde in het verleden zowel voor sc Heerenveen als SC Cambuur en verwacht deze keer opnieuw een bijzondere derby. En zal Joost van Aken er komend seizoen ook bij zijn? De Vries heeft zo zijn bedenkingen bij de fysieke staat van de verdediger. En hoe denkt hij tegenwoordig over algemeen directeur Cees Roozemond?

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App