October 5, 2021

S4E9 | Vier punten tegen PEC met Roeland ten Berge

Niet één keer maar twee keer speelde sc Heerenveen het afgelopen weekend tegen PEC Zwolle. Op vrijdag begonnen de sc Heerenveen Vrouwen met een 1-1 gelijkspel tegen de koploper, zaterdagavond volgden de mannen met een benauwde 0-1 zege in Zwolle. Op beide duels gaan we terugblikken met trainer Roeland ten Berge!  

Presentator Marcel Koppers en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikten met de trainer van de sc Heerenveen Vrouwen met name terug op het moeizame duel in Zwolle. Wie waren de uitblinkers en wie vielen er tegen? Moeten we ons zorgen gaan maken om Arjen van der Heide? Wat is de rol van trainer Johnny Jansen bij het moeizame aanvalsspel van de Friezen?  

In het tweede deel van de uitzending is er uiteraard ook aandacht voor het vrouwenelftal van de Friezen. Hoe staat de ploeg van Roeland er voor en wat is het perspectief voor de komende jaren? Wat moet er nog gebeuren om definitief aan te sluiten met de top in Nederland? Uiteraard krijgt Roeland ook nog flinke dilemma's voor zijn kiezen in de 'Tien van Redmer'. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App